Sähköpalvelut

PALVELUMME

Yrityksemme tarjoaa sähköalan palveluita aina suunnittelusta lopputoteutukseen saakka. Laadime sähkösuunnitelman perussuunnitelmasta täydelliseen kaiken kattavaan suunnitelmaan. Tämän jälkeen toteutamme suunnitelman mukaisen sähköasennuksen. Lopuksi teemme loppupiirustukset ja loppudokumentoinnin.

SÄHKÖASENNUS

RA-Sähkö Ky toteuttaa sähköasennuksia ammattitaitoisesti ja turvallisesti Raumalla ja sen lähialueilla. Yrityksellämme on A urakointioikeudet.

Teemme sähköasennuksia uudiskohteisiin sekä remonttien yhteydessä. Teemme sähköasennuksia kerros-, rivi- ja omakotitaloihin, loma-asuntoihin ja pieniin teollisuuskohteisiin. 

Teemme laajatkin sähköurakointityöt yksityisille kotitalouksille uudisrakentamisen yhteydessä. Olitpa sitten rakentamassa omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa. 

Toteutamme sähkösuunnitelman ja urakoinnin yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Kerros-, rivi- ja omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen sekä pienten teollisuushallien lisäksi voimme toteuttaa sähköurakoinnin myös piharakennuksiin, joissa on tarvetta sähköistykselle. 

 

SÄHKÖURAKOINTI TURVALLISESTI AMMATTILAISELLA

Suosittelemme sähkötöiden jättämistä ammattilaisille, jolloin työnjälki on ammattitaitoista ja virheiltä vältytään. Ammattilaisen käyttäminen varmistaa että sähköasennuksille tehdään asianmukainen  käyttöönottotarkastus, jolla poissuljetaan vakavien vaaratilanteiden mahdollisuus asunnon sähkö- ja paloturvallisuudessa.s2

Kaikissa sähkötöissä keskeisenä tekijänä on sähkö- ja paloturvallisuuden noudattaminen. Sähköurakointityöt saa suorittaa vain Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) rekisteriin kuuluva henkilö. Sähkötöiden johtajalta vaaditaan sähköpätevyys 1 tai 2. RA-Sähkö Ky:n sähkötöiden johtajalla on sähköpätevyys S2. 

 

ASIAKASTYYTYVÄISYYS ON MEILLE TÄRKEINTÄ

Yrityksemme kulmakivenä on asiakaslähtöinen ajattelu. Asentajamme ottavat huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä noudattavat sovittua työskentelyaikataulua. Teemme työmme siististi ja luotettavasti. Koulutamme henkilöstömme tarpeen mukaan, jotta osaamisemme ja tietotaitomme säilyvät ajanmukaisella tasolla. 

Luotettava kumppani logo

 

TULIKO MIELEESI KYSYTTÄVÄÄ?  OTA YHTEYTTÄ 

 

KOTITALOUSVÄHENNYS

Teettämällä kodin sähkötyöt ammattilaisella, voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Sähkömiehen tekemästä asennustyöstä, joka on asunnon kunnossapito- tai perusparannustyötä saa kotitalousvähennystä valtion tuloverotuksessa. Kotitalousvähennyksen saa sähkötöiden työn osuudesta. Sähköasentajan tekemästä työosuudesta omavastuuta kertyy 100 euroa ja lopusta osasta saa 45 prosentin vähennyksen valtion tuloverotuksessa, joka on maksimissaan 2400 euroa/henkilö. Lue lisää verohallinnon sivuilta www.vero.fi